Zmarta lån

NFT står för non-fungible tokens och är digitala tillgångar som kan köpas och säljas online med kryptovaluta. I likhet med kryptovalutor som Bitcoin och Ethereum är blockchain den underliggande tekniken bakom NFT. Det är den innovativa tekniken med blockchain som gör kryptovalutor möjliga och till ett tillförlitligt alternativ till nationella valutor.

Dock finns det en viktig skillnad mellan kryptovaluta och NFT. Till skillnad mot kryptovaluta där en Bitcoin alltid har samma värde som en annan Bitcoin, så är NFT:er inte utbytbara, utan de representerar alltid verkliga objekt.

En NFT kan representera både materiella och immateriella objekt. Här följer en lista med exempel:

  • Videoklipp.
  • Föremål i dataspel.
  • Konst.
  • Musik.
  • GIF-bilder.
  • Samlarföremål.

Till och med tweets kan representeras av NFT och vara mycket värdefulla. Jack Dorsey som är grundaren av Twitter sålde sin första tweet för nästan tre miljoner dollar.

I vanliga fall finns det ett oändligt utbud av digitala verk som enkelt kan kopieras och det är här NFT står i skarp kontrast. NFT:er är istället unika eller finns i ett mycket begränsat antal och har unika identifieringskoder. Varje NFT är unik på det sättet att den har en digital signatur som skiljer den från andra NFT:er. Det betyder att värdet på en tillgång i form av NFT kan bli mycket högt eftersom den skapar en brist, förutsatt att den är efterfrågad. Fördelen med att äga en NFT är att det ger dig exklusiva äganderättigheter och att du kan enkelt verifiera ägaren. Kom ihåg att du som ägare kan lagra specifik information, till exempel kan en fotograf signera sina foton genom att lägga till en signatur i en NFT:s metadata.

Finansiera din investering i NFT

Även om NFT har funnits sedan 2014 och är ganska nytt, så växer snabbt intresset för NFT då hundratals miljoner dollar redan har spenderats på NFT de senaste åren. Varför inte ta del av det framtida inflytandet som NFT kommer att ha på ekonomin genom att börja investera? Börja med att besöka kryptovaluta.info för att läsa matnyttig information om NFT och hur du kommer igång. Till att börja med behöver du skaffa en digital plånbok för att lagra dina NFT:er och kryptovalutor. Se till att köpa en kryptovaluta som en NFT-leverantör accepterar från förslagsvis en känd plattform som eToro, Binance eller Coinbase. Att registrera dig och skapa ett konto på någon av dessa plattformar är enkelt och kostnadsfritt.

Jämför och hitta bästa lånet

För att finansiera dina köpa av kryptovalutor finns ingen snabbare lösning än att låna pengar. Ett smart sätt att hitta det bästa lånet är att jämföra låneerbjudanden från ledande långivare och låneförmedlare. Detta säkerställer att ditt lån uppfyller din finansiella behov och att villkoren är så fördelaktiga som möjligt.